top of page

STRUNJIRE CNC DE PRECIZIE

Bun venit pe pagina noastra dedicata prelucrarii prin aschiere! Va oferim servicii specializate de prelucrare mecanica pentru a obtine piese de inalta precizie si calitate superioara.
 

Exista o varietate de procedee de prelucrare prin aschiere, fiecare diferentiindu-se prin modul in care se realizeaza miscarile de aschiere, sculele utilizate si masinile-unelte folosite. Printre procedeele cele mai utilizate se numara strunjirea, frezarea, gaurirea, rabotarea, mortezarea si rectificarea. Alte procedee cunoscute includ alezarea, brosarea, honuirea, superfinisarea si lepuirea.
 

Strunjirea reprezinta un procedeu de prelucrare prin aschiere realizat pe masini-unelte numite strunguri. In special, strunjirea de inalta precizie se realizeaza pe masini-unelte cu o precizie mare, folosind scule aschietoare, cum ar fi cutitele de strung. Prin strunjire, putem obtine piese de precizie din materiale mai dure, iar utilizarea sistemelor de control numeric (CNC) permite chiar prelucrarea la scara micrometrica.
 

Pentru a obtine o piesa prin procesul de aschiere, se efectueaza doua miscari principale. Prima este miscarea principala de rotatie, care determina indepartarea materialului in forma de aschii. A doua miscare este miscarea secundara, care aduce in fata sculei de prelucrare noi straturi de material.
 

Echipa noastra specializata in prelucrarea prin aschiere foloseste tehnici avansate si masini-unelte de inalta calitate pentru a obtine rezultate superioare. Ne concentram pe atingerea unei precizii excelente si a calitatii dorite in fiecare piesa prelucrata.
 

Indiferent de complexitatea proiectului dvs., va stam la dispozitie cu servicii profesionale de prelucrare prin aschiere, adaptate nevoilor dvs. specifice. Contactati-ne astazi pentru a discuta despre cerintele dvs. si pentru a beneficia de consultanta specializata si solutii personalizate in prelucrarea materialelor prin aschiere.Cuvinte cheie: Constructii metalice, CNC, Prelucrari mecanice, Prelucrari mecanice orice material, Centru cnc de precizie, Calitate CNC, Freza CNC, Strung CNC, Masini-unelte CNC, Productie CNC, Utilaje CNC, Strung CNC, Centru CNC, Prelucrari CNC, Constructii sudate, Prelucrari prin aschiere, Strunjire CNC de precizie, Frezare CNC de precizie, Realizare piese unicat, Piese unicat de precizie, Matrite.

***
 

Compania Alvi Technik SRL ofera servicii integrate in domeniul proiectarii si printarii 3D, a prelucrarilor prin aschiere pe masini unelte CNC, constructiilor sudate precum si in domeniul masurarii, controlului si analizelor tehnice.​
 

Activitatea de productie CNC se desfasoara in atelierul de prelucrari mecanice din Cluj-Napoca (Romania), unde folosind utilaje CNC, echipa experimentata contribuie la satisfacerea cerintelor de calitate la standardele europene solicitate de clientii firmei noastre. Oferim servicii integrale de strunjire, frezare, gaurire si rectificare.
 

Prelucram in conditii excelente diverse materiale, precum: inox, oteluri, aliate, aluminiu, alama, piese turnate si mase plastice tehnice - de la produse unicat la seriile de zeci, sute sau mii de piese ce sunt asimilate in fabricatie in timp scurt la aceeasi parametri calitativi, folosind propriul centru CNC.
 

Calitatea ridicata a pieselor prelucrate de noi pe strungurile si centrele verticale CNC, ne recomanda clientilor din industria auto, energetica, alimentara, automotive, farmaceutica, hidraulica si robotica din Romania, Germania, Austria, Olanda, Franta, Belgia. 

Cu sprijinul firmelor colaboratoare, Alvi Technik poate satisface si solicitari privind tratamente termice (nitrurare in gaz si ionica, cementare, imbunatatire etc.) si de suprafata (eloxare, zincare, cromare, oxidare neagra, vopsire in camp electrostatic) pentru piesele prelucrate prin aschiere, astfel incat sa livram piese finite clientilor nostri.

bottom of page