top of page

PRELUCRARI MECANICE

PRIN ASCHIERE

Bine ati venit pe pagina noastra dedicata prelucrarii materialelor prin aschiere! Va oferim servicii specializate de prelucrare mecanica, prin care transformam materialele brute in piese finite, de inalta calitate si cu tolerante stricte.
 

Procesul de prelucrare mecanica prin aschiere implica utilizarea sculelor cu muchii taietoare si masinilor-unelte care asigura miscari precise si reciproce intre unelte si piesele de prelucrat. Prin aceste miscari si utilizarea fortei adecvate, surplusul de material este indepartat, rezultand o piesa finala cu forma si dimensiunile dorite.
 

Pentru a obtine o calitate superioara si o precizie excelenta, exista doua miscari principale in procesul de prelucrare: miscarea principala de aschiere, care indeparteaza marea parte a materialului, si miscarea secundara, care aduce constant straturi de material in fata muchiei taietoare a sculei de prelucrare.
 

Exista o varietate de procedee de prelucrare prin aschiere, care difera in functie de miscarile implicate, sculele utilizate si masinile-unelte implicate. Cele mai comune procedee utilizate includ strunjirea, frezarea, gaurirea, rabotarea, mortezarea si rectificarea. Exista, de asemenea, alte procedee precum alezarea, brosarea, honuirea si superfinisarea.
 

Efectuam prelucrari prin aschiere pe suprafete plane, cilindrice sau profilate, utilizand atat freze clasice, cat si masini de frezat cu comanda numerica (CNC). De asemenea, masina de gaurit pe care o avem la dispozitie poate realiza gauri simple, conice, treptate sau speciale. Pentru finisarea pieselor, utilizam tehnica de rectificare, care poate fi aplicata atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete rotunde exterioare si interioare, oferind rezultate de inalta precizie.
 

Indiferent de complexitatea pieselor si cerintele dvs. specifice, va asiguram ca veti beneficia de servicii profesionale de prelucrare mecanica prin aschiere, respectand cele mai inalte standarde de calitate si precizie.

Contactati-ne astazi pentru a discuta despre proiectul dvs. si pentru a primi consultanta specializata si solutii personalizate in prelucrarea materialelor prin aschiere.Cuvinte cheie: Constructii metalice, CNC, Prelucrari mecanice, Prelucrari mecanice orice material, Centru cnc de precizie, Calitate CNC, Freza CNC, Strung CNC, Masini-unelte CNC, Productie CNC, Utilaje CNC, Strung CNC, Centru CNC, Prelucrari CNC, Constructii sudate, Prelucrari prin aschiere, Strunjire CNC de precizie, Frezare CNC de precizie, Realizare piese unicat, Piese unicat de precizie, Matrite.

***

Compania Alvi Technik SRL ofera servicii integrate in domeniul proiectarii si printarii 3D, a prelucrarilor prin aschiere pe masini unelte CNC, constructiilor sudate precum si in domeniul masurarii, controlului si analizelor tehnice.​
 

Activitatea de productie CNC se desfasoara in atelierul de prelucrari mecanice din Cluj-Napoca (Romania), unde folosind utilaje CNC, echipa experimentata contribuie la satisfacerea cerintelor de calitate la standardele europene solicitate de clientii firmei noastre. Oferim servicii integrale de strunjire, frezare, gaurire si rectificare.
 

Prelucram in conditii excelente diverse materiale, precum: inox, oteluri, aliate, aluminiu, alama, piese turnate si mase plastice tehnice - de la produse unicat la seriile de zeci, sute sau mii de piese ce sunt asimilate in fabricatie in timp scurt la aceeasi parametri calitativi, folosind propriul centru CNC.
 

Calitatea ridicata a pieselor prelucrate de noi pe strungurile si centrele verticale CNC, ne recomanda clientilor din industria auto, energetica, alimentara, automotive, farmaceutica, hidraulica si robotica din Romania, Germania, Austria, Olanda, Franta, Belgia. 

Cu sprijinul firmelor colaboratoare, Alvi Technik poate satisface si solicitari privind tratamente termice (nitrurare in gaz si ionica, cementare, imbunatatire etc.) si de suprafata (eloxare, zincare, cromare, oxidare neagra, vopsire in camp electrostatic) pentru piesele prelucrate prin aschiere, astfel incat sa livram piese finite clientilor nostri.

bottom of page