top of page

ISTORIC

Compania Alvi TechniK SRL si-a inceput activitatea in anul 2014 prin programul de stimulare a infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri, oferind solutii de proiectare si printare 3D pentru industrie, servicii de inchiriere nacela pentru lucrari la inaltime, servicii integrate in domeniul prelucrarilor prin aschiere pe masini unelte CNC, constructiilor sudate precum si in domeniul masurarii, controlului si analizelor tehnice.​

Prelucram in conditii excelente diverse materiale, precum: inox, oteluri, aliate, aluminiu, alama, piese turnate si mase plastice tehnice - de la produse unicat la seriile de zeci, sute sau mii de piese ce sunt asimilate in fabricatie in timp scurt la aceeasi parametri calitativi, folosind propriul centru CNC. Activitatea de printare 3D si de productie CNC se desfasoara in Cluj-Napoca (Romania), unde folosind utilaje de precizie CNC si avand o echipa experimentata, realizam la un inalt standard de calitate piese din bare rotunde, bare hexagonale, profile patrate sau rectangulare, profile L, T, I, U, tevi cu pereti subtiri/grosi, tevi sudate / de precizie etc.

Calitatea ridicata a pieselor prelucrate de noi pe strungurile si centrele verticale CNC, ne recomanda clientilor din industria auto, energetica, alimentara, automotive, farmaceutica, hidraulica si robotica din Romania, Germania, Austria, Olanda, Franta, Belgia. ​ 

Cu sprijinul firmelor colaboratoare, Alvi Technik poate satisface si solicitari privind tratamente termice (nitrurare in gaz si ionica, cementare, imbunatatire etc.) si de suprafata (eloxare, zincare, cromare, oxidare neagra, vopsire in camp electrostatic) pentru piesele prelucrate prin aschiere, astfel incat sa livram piese finite clientilor nostri.

 

20180426_165521.jpg

CERTIFICARI

Imbunatatirea continua a Sistemului de Management al Calitatii reprezinta o garantie suplimentara ca Alvi Technik are capacitatea manageriala si organizatorica de a satisface necesitatile curente si viitoare ale clientilor nostri.

Pana la implementarea efectiva a procedurilor necesare, asigurarea calitatii este garantata prin echipamente clasice (micrometre, calibre) ce garanteaza precizia pieselor executate din momentul intrarii lor in productie pana la finalizare.
 

In acest moment parteneriatul nostru cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca ne ajuta in aplicarea efectiva a procedurilor necesare controlului de calitate precum si utilizarea eficienta a tehnologiilor moderne. In acest moment suntem in implementarea Sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001: 2008.
 

Pentru verificarea dimensionala si a conditiilor de aspect a pieselor executate, compania noastra dispune de o gama variata de instrumente de masura si control moderne in cadrul unui departament specializat. Pentru omologarea produselor cu un grad ridicat de complexitate si precisie suntem in masura sa efectuam masuratori foarte exacte pe o masina de masurat tridimensional aflata in dotarea laboratorului din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca.
 

Masuratorile sunt certificate prin emiterea unui buletin care cuprinde rezultatele dimensiunilor verificate, generat de masina de masurat tridimensional.
 

Pentru fiecare comanda se intocmesc fise de masuratori care insotesc produsele livrate, produse care sunt conservate si ambalate astfel incat sa fie protejate suprafetele si muchiile prelucrate.

STRATEGIE

Pentru ca transparenta este unul dintre atu-urile noastre, punem la dispozitia vizitatorilor si potentialilor clienti informatiile pe care acestia le cauta astfel incat sa dispuna de o imagine cat mai clara cu privire la Alvi Technik SRL.
 

Obiectivele principale ale companiei nostre sunt:

- Mentinerea portofoliului de clienti si dezvoltarea acestuia prin atragerea de noi firme din tara si din strainatate;

- Consolidarea parteneriatelor actuale;
- Imbunatatirea continua a proceselor tehnologice;

- Achizitionarea unui echipament de masurat in coordonate;

- Achizitionarea unor utilaje moderne, pentru a raspunde cat mai bine si repede solicitarilor clientilor nostri.

COD ETIC

Clientii nostri au o importanta majora pentru noi.
 

In acest context, va prezentam o serie de principii care ghideaza activitatea in cadrul organizatiei noastre:
 

- Prioritatea tuturor angajatilor este asigurarea calitatii produselor si serviciilor realizate;
- Combaterea coruptiei in orice situatie;
- Impartialitate in deciziile luate de catre responsabilii de compartimente si departamente;
- Onestitate in respectarea legilor si a regulamentului de ordine interioara;
- Conduita adecvata in rezolvarea unui conflict de interese;
- Concurenta loiala;
- Confidentialitate profesionala la toate nivelurile;
- Integritatea individului prin asigurarea conditiilor de lucru;
- Responsabilitate fata de comunitate;
- Protejarea mediului.​

CUM COLABORAM

- Fiecare piesa este tratata in functie de particularitatile specifice, pentru a se putea asigura cea mai buna calitate;

- Tehnologia folosita de noi este actualizata conform ultimelor cercetari din domeniu, asigurand o eficienta marita in productie;

- Personalul nostru este specializat;

- ​Stocul de materiale pe care il detinem reduce timpul de executie al pieselor;

- Prin diversitatea utilajelor de ultima generatie CNC putem asigura procesarea unei game diverse de produse;

- Ne contactam personal clientii astfel incat raspundem cat mai corect la necesitatile acestora;

​- Pentru a diminua eventualele neconformitati ale pieselor ce urmeaza a fi executate, colaboram direct cu personalul tehnic al clientilor nostri;

- Colaboram cu Universitatea Tehnica, precum si cu Grupul Scolar Aurel Vlaicu;

- Alvi Technik SRL poate facilita transportarea marfii, ceea ce asigura un acces mai rapid la piesele executate.

constructii metalice, cnc, prelucrari mecanice mari, prelucrari mecanice mici, prelucrari mecanice orice material, centru cnc de precizie, calitate cnc, freza cnc, strung cnc, masini-unelte cnc, frezare cnc, strunjire cnc, frezare de precizie cnc, strunjire cnc, operator cnc, piese unicat, prelucrarilor prin aschiere, prelucrari mecanice, prelucrari inox, realizare matrite, realizare piese unicat, alvi technik, ali technik cluj, remus bogateanu, bogateanu remus, prelucrari mecanice alvi technik, strunjire cnc alvi technik, prelucrare cnc alvi technik, realizare piese unicat cnc, realizare piese inox, realizare piese aluminiu, realizare matrite, productie serii mici cnc, prelucrari mecanice de precizie, strunjiri cnc de precizie, frezari cnc de precizie, proiectare cnc, centru cnc cluj, piese bare rotunde, bare hexagonale, piese profile patrate, piese rectangulare, profile l, t, i, u, tevi cu pereti subtiri, tevi cu pereti grosi, tevi sudate de precizie, table debitate cu apa, table debitate laser, prelucrari prin aschiere, strunjire, frezare, gaurire, mortezare, sudura, utilaje moderne cnc, constructii metalice, prelucrari mecanice pe cnc-uri, sudura in aluminiu si inox, lacatuserie, proiectare, montaj mecanic, piese metalice grele, lucrari specializate la comanda. echipamente cnc moderne, structuri metalice din otel carbon, inox, servicii de sudura, prelucrari mecanice, slefuitorie si vopsitorie uz industrial, profile laminate, elemente si profile fier forjat, electroeroziune. frezare. polisare, lustruire suprafete. matrite. mentenanta, aschie forta de aschiere, adaos de prelucrare, scula aschietoare, prelucrari pe strunguri cu comanda numerica cnc, centru de prelucrare in 3 axe cnc, atelier cnc, unelte prelucrare metal, prelucrari mecanice, utilaje prelucrare metal, prelucrari roti dintate, confectii metalice, debitare table, prelucrari mecanice cluj napoca, prelucrari mecanice cluj, strunjire cluj, frezare cluj, CNC cluj, centru CNC cluj, prelucrari prin aschiere cluj, Productie CNC, Utilaje CNC, Strung CNC, Centru CNC, Prelucrari CNC, Prelucrari mecanice, Constructii sudate, Prelucrari prin aschiere, Alvi Technik SRL, Strunjire CNC de precizie, Frezare CNC de precizie

bottom of page