top of page

PROIECTARE SI PRINTARE 3D
PENTRU INDUSTRIE

Bine ati venit pe pagina noastra dedicata serviciilor de proiectare si printare 3D pentru industrie!

Avem expertiza si resursele necesare pentru a transforma conceptele si ideile dvs. in realitate, oferindu-va solutii personalizate si piese de inalta calitate. Pentru a ne asigura ca furnizam rezultate superioare, executam lucrarile noastre utilizand imprimanta 3D profesionala Stratasys F370, recunoscuta pentru precizia sa ridicata. Aceasta ne permite sa realizam piese la un nivel calitativ excelent, garantandu-va satisfactia si functionalitatea acestora.
 

In plus, avem la dispozitie imprimantele 3D din seria F123 CR, care ofera posibilitatea de a utiliza materiale termoplastice de inalta calitate, imbogatite cu fibra de carbon. Aceste materiale de inginerie va permit sa construiti dispozitive de fixare, scule si piese cu proprietati exceptionale, dandu-va libertatea de a explora diferite optiuni si solutii.
 

Indiferent de nevoile dvs. specifice, suntem pregatiti sa va sprijinim in realizarea proiectelor industriale. Echipa noastra experimentata si tehnologia avansata ne permit sa prelucram diverse materiale si sa producem piese personalizate, adaptate cerintelor si specificatiilor dvs.


Explorati portofoliul nostru si descoperiti exemple de proiecte anterioare in domeniul proiectarii si printarii 3D pentru industrie. Va invitam sa ne contactati pentru a discuta despre nevoile dvs. si pentru a primi consultanta specializata si oferte personalizate.

Alegeti experienta si calitatea oferite de echipa noastra pentru proiectarea si printarea 3D in industrie.Cuvinte cheie: proiectare 3D, productie rapida, modelare 3D, tehnologie de fabricatie aditiva, imprimare 3D color, imprimare 3D personalizata, solutii de prototipare, servicii de prototipare rapida, materiale termoplastice, fibra de carbon, imprimare 3D de inalta precizie, proiectare si optimizare, prototipuri functionale, design industrial, industrializare, eficienta de cost, solutii personalizate, productie cu loturi mici, inovatie tehnologica, dezvoltare de produse, reducerea timpului de dezvoltare, design iterativ.

***
Compania Alvi Technik SRL ofera servicii integrate in domeniul proiectarii si printarii 3D, a prelucrarilor prin aschiere pe masini unelte CNC, constructiilor sudate precum si in domeniul masurarii, controlului si analizelor tehnice.​

 

Activitatea de productie CNC se desfasoara in atelierul de prelucrari mecanice din Cluj-Napoca (Romania), unde folosind utilaje CNC, echipa experimentata contribuie la satisfacerea cerintelor de calitate la standardele europene solicitate de clientii firmei noastre. Oferim servicii integrale de strunjire, frezare, gaurire si rectificare.
 

Prelucram in conditii excelente diverse materiale, precum: inox, oteluri, aliate, aluminiu, alama, piese turnate si mase plastice tehnice - de la produse unicat la seriile de zeci, sute sau mii de piese ce sunt asimilate in fabricatie in timp scurt la aceeasi parametri calitativi, folosind propriul centru CNC.
 

Calitatea ridicata a pieselor prelucrate de noi pe strungurile si centrele verticale CNC, ne recomanda clientilor din industria auto, energetica, alimentara, automotive, farmaceutica, hidraulica si robotica din Romania, Germania, Austria, Olanda, Franta, Belgia. 

Cu sprijinul firmelor colaboratoare, Alvi Technik poate satisface si solicitari privind tratamente termice (nitrurare in gaz si ionica, cementare, imbunatatire etc.) si de suprafata (eloxare, zincare, cromare, oxidare neagra, vopsire in camp electrostatic) pentru piesele prelucrate prin aschiere, astfel incat sa livram piese finite clientilor nostri.

bottom of page