top of page

MASINI-UNELTE CNC

Bine ati venit pe pagina noastra dedicata masinilor-unelte cu comanda numerica (CNC)! Suntem specializati in utilizarea acestor echipamente complexe, recunoscute la nivel mondial, pentru realizarea unei game variate de piese in diferite forme, dimensiuni si utilizari. Indiferent daca aveti nevoie de piese pentru industria robotica, farmaceutica, constructii sau alte domenii, masinile-unelte CNC sunt solutia ideala pentru obtinerea rezultatelor precise.
 

Conceptul de CNC a aparut in jurul anilor '60, la MIT in SUA, cand a fost dezvoltata o varianta rudimentara a echipamentului CNC. Evolutia s-a accelerat odata cu aparitia microcontrolerelor si a computerelor. Controlul numeric se refera la posibilitatea de a automatiza programul de executie a unei piese prin intermediul unor seturi de comenzi, care sunt inregistrate de catre un operator uman prin intermediul unui program.


Echipamentele CNC disponibile astazi sunt performante si acopera o gama larga de aplicatii. Printre cele mai comune si utilizate masini se numara masina de gravat, strungurile, masinile de frezat, masinile de rectificat, masinile de gaurit, masinile de electroeroziune cu fir, centrele de stantat cu comanda numerica, masinile de prelucrat prin eroziune chimica si electrica, masinile de injectat mase plastice si masinile de taiere cu plasma.
 

O masina-unelalta executa miscarile prestabilite de operator sau de un program in raport cu axe specifice. De regula, o masina CNC are 3 axe de translatie (X, Y, Z) si 3 axe de rotatie (A, B, C), insa numarul de axe poate varia in functie de echipamentul CNC utilizat. De fapt, exista masini CNC performante care pot avea chiar si 5 axe, asigurand o flexibilitate si o capacitate de prelucrare superioare.
 

Echipa noastra de specialisti are experienta in lucrul cu masinile-unelte CNC si utilizeaza tehnici avansate pentru a asigura precizie si calitate in procesul de prelucrare. Indiferent de cerintele dvs. specifice, va putem oferi solutii personalizate si adaptate nevoilor dvs. Contactati-ne astazi pentru a discuta despre proiectul dvs. si pentru a beneficia de consultanta specializata in utilizarea masinilor-unelte CNC pentru obtinerea rezultatelor dorite.Cuvinte cheie: Constructii metalice, CNC, Prelucrari mecanice, Prelucrari mecanice orice material, Centru cnc de precizie, Calitate CNC, Freza CNC, Strung CNC, Masini-unelte CNC, Productie CNC, Utilaje CNC, Strung CNC, Centru CNC, Prelucrari CNC, Constructii sudate, Prelucrari prin aschiere, Strunjire CNC de precizie, Frezare CNC de precizie, Realizare piese unicat, Piese unicat de precizie, Matrite.

***
 

Compania Alvi Technik SRL ofera servicii integrate in domeniul proiectarii si printarii 3D, a prelucrarilor prin aschiere pe masini unelte CNC, constructiilor sudate precum si in domeniul masurarii, controlului si analizelor tehnice.​
 

Activitatea de productie CNC se desfasoara in atelierul de prelucrari mecanice din Cluj-Napoca (Romania), unde folosind utilaje CNC, echipa experimentata contribuie la satisfacerea cerintelor de calitate la standardele europene solicitate de clientii firmei noastre. Oferim servicii integrale de strunjire, frezare, gaurire si rectificare.
 

Prelucram in conditii excelente diverse materiale, precum: inox, oteluri, aliate, aluminiu, alama, piese turnate si mase plastice tehnice - de la produse unicat la seriile de zeci, sute sau mii de piese ce sunt asimilate in fabricatie in timp scurt la aceeasi parametri calitativi, folosind propriul centru CNC.
 

Calitatea ridicata a pieselor prelucrate de noi pe strungurile si centrele verticale CNC, ne recomanda clientilor din industria auto, energetica, alimentara, automotive, farmaceutica, hidraulica si robotica din Romania, Germania, Austria, Olanda, Franta, Belgia. 

Cu sprijinul firmelor colaboratoare, Alvi Technik poate satisface si solicitari privind tratamente termice (nitrurare in gaz si ionica, cementare, imbunatatire etc.) si de suprafata (eloxare, zincare, cromare, oxidare neagra, vopsire in camp electrostatic) pentru piesele prelucrate prin aschiere, astfel incat sa livram piese finite clientilor nostri.

bottom of page