top of page

FREZARE CNC DE PRECIZIE

Exista o serie de procedeele de prelucrare prin aschiere iar aceastea difera prin modul in care se realizeaza miscarile de aschiere, prin sculele utilizate, masinile unelte pe care se face precum si in functie de utilajele si masinile CNC pe care se prelucraza materialele.

Totusi, cele mai utilizate si cunoscute procedee de prelucrari mecanice prin aschiere sunt: strunjirea, frezarea, gaurirea, rabotarea, mortezarea, rectificarea. Alte procedee cunoscute de prelucrare prin aschiere sunt: alezarea, brosarea, honuirea, superfinisarea, lepuirea.

Indiferent de procedeul folosit in realizarea de piese unice sau in serie, o importanta semnificativa o are operatorul uman care introduce coordonatele necesare pieselor de calitate dar totodata si calitatea masinilor si utilajelor CNC pe care se opereaza.

 

Frezarea este unul dintre procesele de prelucrare care foloseste freze rotative pentru indepartarea materialului astfel incat sa se ajunga la o piesa de lucru finita. Avansarea unui taietor intro piesa de lucru se poate face in directia diferita pe unul sau mai multe axe.

Frezarea este procedeul cel mai folosit pentru prelucrarea pieselor unice sau a pieselor personalizate ori matritelor care necesita toleranta precisa. Realizarea acestui proces se executa cu ajutorul unui CNC, de regula CNC cu precizie ridicata.

Cuvinte cheie: Constructii metalice, CNC, Prelucrari mecanice, Prelucrari mecanice orice material, Centru cnc de precizie, Calitate CNC, Freza CNC, Strung CNC, Masini-unelte CNC, Productie CNC, Utilaje CNC, Strung CNC, Centru CNC, Prelucrari CNC, Constructii sudate, Prelucrari prin aschiere, Strunjire CNC de precizie, Frezare CNC de precizie, Realizare piese unicat, Piese unicat de precizie, Matrite.

***

Compania Alvi Technik SRL ofera servicii integrate in domeniul prelucrarilor prin aschiere pe masini unelte CNC, constructiilor sudate precum si in domeniul masurarii, controlului si analizelor tehnice.​
 

Activitatea de productie CNC se desfasoara in Cluj-Napoca (Romania), unde folosind utilaje CNC, echipa experimentata contribuie la satisfacerea cerintelor de calitate la standardele europene solicitate de clientii firmei noastre.
 

Prelucram in conditii excelente diverse materiale, precum: inox, oteluri, aliate, aluminiu, alama, piese turnate si mase plastice tehnice - de la produse unicat la seriile de zeci, sute sau mii de piese ce sunt asimilate in fabricatie in timp scurt la aceeasi parametri calitativi, folosind propriul centru CNC.
 

Calitatea ridicata a pieselor prelucrate de noi pe strungurile si centrele verticale CNC, ne recomanda clientilor din industria auto, energetica, alimentara, automotive, farmaceutica, hidraulica si robotica din Romania, Germania, Austria, Olanda, Franta, Belgia. 

Cu sprijinul firmelor colaboratoare, Alvi Technik poate satisface si solicitari privind tratamente termice (nitrurare in gaz si ionica, cementare, imbunatatire etc.) si de suprafata (eloxare, zincare, cromare, oxidare neagra, vopsire in camp electrostatic) pentru piesele prelucrate prin aschiere, astfel incat sa livram piese finite clientilor nostri.
 

bottom of page