top of page

FREZARE CNC DE PRECIZIE

Bun venit pe pagina noastra dedicata prelucrarii mecanice prin aschiere! Ne specializam in furnizarea de servicii profesionale de prelucrare, utilizand procedee variate si tehnologii de inalta precizie pentru a obtine piese de calitate superioara.
 

Exista o serie de procedee de prelucrare prin aschiere, care difera in functie de modul in care se realizeaza miscarile de aschiere, sculele utilizate si masinile-unelte folosite, inclusiv utilajele si masinile CNC pentru prelucrare. Printre cele mai utilizate si cunoscute procedee de prelucrare mecanica prin aschiere se numara strunjirea, frezarea, gaurirea, rabotarea, mortezarea si rectificarea. Alte procedee cunoscute includ alezarea, brosarea, honuirea, superfinisarea si lepuirea.
 

Indiferent de procedeul folosit pentru realizarea pieselor, fie ca este vorba de piese unice sau de productie in serie, operatorul uman joaca un rol semnificativ in introducerea coordonatelor necesare si in asigurarea calitatii pieselor. De asemenea, calitatea masinilor si utilajelor CNC pe care se opereaza este esentiala pentru obtinerea rezultatelor dorite.
 

Frezarea este unul dintre procesele de prelucrare prin aschiere care implica utilizarea frezelor rotative pentru indepartarea materialului, in vederea obtinerii unei piese finite. Avansul sculei de taiere se poate face in directii diferite, pe unul sau mai multe axe, pentru a realiza formele si profilurile dorite.

Frezarea este procedeul cel mai des utilizat pentru prelucrarea pieselor unice, personalizate sau a matritelor care necesita o toleranta precisa. Acest proces este realizat cu ajutorul masinilor CNC, in special masini cu comanda numerica de inalta precizie.


Echipa noastra de profesionisti cu experienta utilizeaza tehnici avansate si tehnologii CNC de incredere pentru a va oferi prelucrari mecanice precise si de inalta calitate. Ne asiguram ca fiecare piesa este executata conform specificatiilor si cerintelor dvs., pentru a satisface cele mai exigente standarde de calitate.

Contactati-ne astazi pentru a discuta despre proiectul dvs. si pentru a beneficia de consultanta specializata si solutii personalizate in prelucrarea mecanica prin aschiere.Cuvinte cheie: Constructii metalice, CNC, Prelucrari mecanice, Prelucrari mecanice orice material, Centru cnc de precizie, Calitate CNC, Freza CNC, Strung CNC, Masini-unelte CNC, Productie CNC, Utilaje CNC, Strung CNC, Centru CNC, Prelucrari CNC, Constructii sudate, Prelucrari prin aschiere, Strunjire CNC de precizie, Frezare CNC de precizie, Realizare piese unicat, Piese unicat de precizie, Matrite.

***
 

Compania Alvi Technik SRL ofera servicii integrate in domeniul proiectarii si printarii 3D, a prelucrarilor prin aschiere pe masini unelte CNC, constructiilor sudate precum si in domeniul masurarii, controlului si analizelor tehnice.​
 

Activitatea de productie CNC se desfasoara in atelierul de prelucrari mecanice din Cluj-Napoca (Romania), unde folosind utilaje CNC, echipa experimentata contribuie la satisfacerea cerintelor de calitate la standardele europene solicitate de clientii firmei noastre. Oferim servicii integrale de strunjire, frezare, gaurire si rectificare.
 

Prelucram in conditii excelente diverse materiale, precum: inox, oteluri, aliate, aluminiu, alama, piese turnate si mase plastice tehnice - de la produse unicat la seriile de zeci, sute sau mii de piese ce sunt asimilate in fabricatie in timp scurt la aceeasi parametri calitativi, folosind propriul centru CNC.
 

Calitatea ridicata a pieselor prelucrate de noi pe strungurile si centrele verticale CNC, ne recomanda clientilor din industria auto, energetica, alimentara, automotive, farmaceutica, hidraulica si robotica din Romania, Germania, Austria, Olanda, Franta, Belgia. 

Cu sprijinul firmelor colaboratoare, Alvi Technik poate satisface si solicitari privind tratamente termice (nitrurare in gaz si ionica, cementare, imbunatatire etc.) si de suprafata (eloxare, zincare, cromare, oxidare neagra, vopsire in camp electrostatic) pentru piesele prelucrate prin aschiere, astfel incat sa livram piese finite clientilor nostri.

bottom of page